Filosofie van kringloopwarenhuis Nogges

Wist u dat...?

  • er bij ons 35 vrijwilligers werken met 6 verschillende nationaliteiten?
  • er in ons ABC cafékoffie gedronken wordt voor 1,50 inclusief een baklava en of appeltaart. En dat de koffie van uitstekende kwaliteit is?
  • er dagen zijn dat er meer dan 6 stofzuigers binnen komen en dat er dan weer weken geen één binnenkomt? Zo kennen wij ook tv dagen, dan komen er zomaar 5 tv’s binnen. Ook zijn er boekendagen en kledingdagen. Eén ding hebben ze gemeen; niemand weet wanneer ze binnen komen en sprake kan zijn van Senseo-dagen. Het weer is makkelijker te voorspellen
  • over alle artikelen die wij verkopen 21% (BTW) afgedragen moet worden aan de staat?
  • er meer vrouwen naar de kringloop komen dan mannen?

 

Ga je studeren? Dan eerst bij Nogges langs

Ga je studeren? Ga dan eerst bij Nogges langs.

Ga je studeren? Wat je ook studeert alles is duur, en je inkomen is laag.Zo alles wat je kunt besparen is mooi mee genomen. Niks naar Ikea, bij Nogges vindt je alles wat je nodig hebt voor een goede studentenkamer. We hebben bedden, kasten, buro's, burostoelen, bestek, pannen,  lampen, tv's, alles wat je nodig hebt om een jaar door te komen.

Deze maand een complete inrichting van een studentenkamer, inculsief kunst aan de muur. Voor 300 euro en het wordt nog gebracht ook, in Utrecht; ga je buiten Utrecht studeren, dan even in overleg. Sorry, je moet hetzelf even tillen, samen met je nieuwe huisgenoten.

Bel ons en maak een afspraak. 0644704151, vraag naar Dirck,